Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ STARS!

Γεια σας κοριτσια!!!ειμαι η Λινα και σημερα θα σας αποκαλυψω μερικα μυστικα με τα οποια μπορουμε να αποκτησουμε το στυλ των μεγαλων αστερων του hollywood που θαυμαζουμε!!


  1. να φοραμε μονοχρωμουσ συνδιασμους γιατι ξερουμε π.χ. οτι ενα μπλε μπλουζακι θα ταιριαζει απολυτα με ενα μπλε παντελονι και μπλε πεδιλα αλλα δεν ξερουμε αν θα ταιριαζει με ενα κοκκινο παντελονι
  2. ενας συνδιασμος που συνισταται ανεπιφυλακτα ειναι το tottal-black look που στο κοκκινο χαλι κλεβει παντα τις εντυπωσεις!
  3. μην το παρακανετε με το μακιγιαζ γιατι το πολυ μακιγιαζ ειναι γνωστο μεσω ερευνας οτι αποθει τα αγορια και ιδιατερα τωρα που ειναι καλοκαιρι, να βαφεστε με γηινα χρωματα και αποφυγετε σκιες οπως το πρασινο και το μπλε
  4. μην φορατε πολυ ψηλα τακουνια γιατι δεν ειναι καλαισθητο και υπαρχει κινδυνος πτωσης την οποια παω στοιχημα οτι θελετε να αποφυγετε γιατι δεν θελετε να χασετε τις διακοπες σας για ενα ζευγαρι ψηλα τακουνια!!
  5. μην υιοθετειτε το στυλ του "βγαζω τα παντα εξω" δεν λεω και να ειστε καλυμενες ως το λαιμο αλλα μην το παρακανετε γιατι δεν ειναι καθολου ωραιο!
Αυτα ειναι απλα βηματαγια να αποκτησετε μια εμφανιση πολλων αστερων!!Ελπιζω να σας βοηθησα να δημιουργησετε μια σικ εμφανιση.Eπιπλεον μπορειτε να παρετε παραδειγματα και απο την εμφανιση των σταρ στο stardoll!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου