Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΣ

Γεια σας!! Με λενε Λινα ,ειμαι 14 χρονων και ειμαι writer στον τομεα "μοδα". Ως πρωτο θεμα διαλεξα να σας πω τι πρεπει να εχουμε ολεσ μας στην ντουλαπα μας, κατα την γνωμη μου!Λοιπον, ξεκιναω!!
Για τα καλοκαιρια θα πρεπει ολες μας να εχουμε στην ντουλαπα μας:
  1. Αμανικα μπλουζακια σε διαφορα χρωματα αλλα να ειναι μονοχρωμα και να μην εχουν σχεδια
  2. τζιν σορτσακια και βερμουδες
  3. κοντομανικα μπλουζακια που ο ενας ομος ειναι εξω( μπορουμε να τα συνδιασουμε με αμανικα μπλουζακια απο μέσα ή και με σουτιεν που να εχει χρωματιστη τιραντα
  4. πρεπει να εχουμε λαστιχενια πεδιλα ,τα οποια ειναι πολυ ανετα και μαλακα,επισης διευκολυνουν το πολυ περπατημα που κανουμε το καλοκαιρι)
  5. δερματινα πεδιλα με κορδονια που δενουμε γυρω απο το ποδι
  6. για τις κοπελες που προτιμουν κατι πιο απλο προτεινω να φορεσουν all star σε εντονα χρωματα που να πηγαινουν με τις μπλουζες τους
  7. τις μονοχρωμες αμανικες μπλουζες μπορειτε να τις συνδιασετε με ωραια πολυχρωμα αξεσουαρ
     8.  ολες χρειαζομαστε μαγιο αφου ειναι καλοκαιρι!προτεινω κατι μονοχρωμο χωρισ σχεδια και με εντονο χρωμα(π.χ. κιτρινο,γαλαζιο ανοιχτο κ.α.)
        

        αυτα πιστευω πως ειναι τα must του φετινου καλοκαιριου και που αν ενα κοριτσι φορεσει σιγουρα θα κλεψει τις εντυπωσεις!!
βεβαια μπορουμε ολες μας να παρουμε ιδεες και απο τις τασεις που επικρατουν στο stardoll.com γιατι ειναι ενα site για μοδα και θα μασ βοηθησει πολυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου