Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Με νεο cast η ταινια Sex and the City 3....

Παρόλο που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κριστίν Ντέιβις έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τρίτη ταινία Sex and The City βασισμένο στο The Carrie Diaries and Summer In The City, φαίνεται ότι το πρότζεκτ είναι στα σκαριά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail,
 η Μπλέικ Λάιβλι, Σελένα Γκόμεζ,
 Έμα Ρόμπερτς και Ελίζαμπεθ Όλσεν
θα είναι στο καστ, ίσως για τους θαυμαστές
που θέλουν να δουν τις κυρίες να υποδύονται
 ρόλους στην ηλικία των 30.

Η Λάιβλι θα παίξει την Σαμάνθα,
 η Γκόμεζ την Σάρλοτ,
 η Ρόμπερτς την Μιράντα και
 η Όλσεν την Κάρι.


 

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η Katy Perry ξανθιά!

Η Katy Perry εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας “Τα στρουμφάκια” ως άλλη...Στρουμφίτα. Χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη έγινε η πρεμιέρα της ταινίας και η Katy φρόντισε να μην περασει απαρατήρητη.
Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια πειραματίζεται με τα μαλλιά της γιατί πρόσφατα είχε κάνει μια εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά. Η Katy φορούσε ένα χαριτωμένο φόρεμα και είχε μπει για τα καλά στο πνεύμα της ταινίας ποζάροντας με χάρη.Να λοιπον η Γλυκια μας Στρουμφιτα...!!!
 



Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

H δημοφιλης πλεκτη κοτσιδα

Γεια σας κοριτσια!!Ειμαι η Λινα και σημερα θα αναλυσουμε το ξαφνικο φαινομενο της κοτσιδας στο πλαι του κεφαλιου που μεσα σε λιγους μηνες εγινε το αγαπημενο χτενισμα ολων των κοριτσιων!!

Ξαφνικα φετος το καλοκαιρι στη χωρα μας εχει γινει παταγος με τις πλεκτες κοτσιδες στο πλαι του καφελιου...οπου και να κοιταξουμε ειτε στο δρομο της πολης μας ειτε στην πιο απομακρυσμενη παραλια σιγουρα θα δουμε τουλαχιστον μια κοπελα με κοτσιδα.Γι' αυτο ανεβασα το παρακατω video σε περιπτωση που δεν ξερετε πως να κανετε κοτσιδα και για να μην απελπιζεστε πως δεν μπορειτε να αποκτησετε αυτο το ωραιο look.αρκετα ειπα....απολαυστε το video!!!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Blonde Rock

Hey κοριτσια!!!Ειμαι η Ιωαννα και σημερα... ας αλαξουμε το κλιμα...Barbie...Ας... Ροκαρουμε!!!Μαζι με την Pink,που μονο Pink δεν ειναι...Και με την βοηθεια ενος ομορφου μοντελου...Να λοιπον το videaki που ετοιμασα ιδκα για εσας...
Hope yoy enjoy girls...See you!!!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Moschino Tribute

Hey και παλι ομορφα girls!!!
Ειδατε το καινουριο μαγαζι στο stardoll???
Λεγεται Moschino Tribute...Τα ρουχα του ειναι αρκετα shic και εχουν μια ταση προς το...συντιριτικο...(ουπς δεν επρεπε να το γραψω αυτο...)Αμα ομως σας αρεσουν...Λοιπον να οι foto...
 






Amy We love you...

Κοριτσια το σαββατο το απογευμα μπορει εμεις να καναμε διαφορα αλλα εκεινη την μερα η λατρεμενη μας Amy Winehouse πεθανε...

Την ειχαν ρωτησει αν ειχε ονειρα
που δεν ειχε πραγματοποιεισει ακομα
απαντησε:Αν πεθανω σημερα θα ειμαι
 ευτυχισμενη.Και δυστιχος αυτο εκανε...
Εχοντας εγκλωβιστει στον κοσμο των
 ναρκωτικων και του αλκοολ,εκοψε το
 νημα της ζωης της...

Συμφωνα με το ρεπορταζ του BBC,
εκπροσωπος της Μητροπολιτικης
Αστυνομιας του Λονδινου επιβεβαιωσε
οτι η 27χρονη τραγουδιστρια βρεθηκε
νεκρη στα διαμερισματα της,εμω η αιτια
 ειναι ακομα  ανεξηγητη...

 Να μερικες foto της Amy...





 
Θα σε θυμομαστε για παντα Amy!!!

Owner&Writers

Επειδη ο υπολογιστης μου δεν ειναι στα καλα του,δεν μπορει να κανει επεξεργασια...Sorry gennalinda...




Αυτες ειμαστε μεχρι τωρα!!!Φιλια!!!

Real Barbie girls!!!

Hi barbie girls!!!Ειμαι η Ιωαννα και σημερα θα σας δειξω ενα nC videακι!!!Αμα εισαστε πανω στο ροζ συννεφακι σας αυτο το video ειναι ειδικα για εσας!!!!
Πειτε εντυποσεις στα σχολεια!!!

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ STARS!

Γεια σας κοριτσια!!!ειμαι η Λινα και σημερα θα σας αποκαλυψω μερικα μυστικα με τα οποια μπορουμε να αποκτησουμε το στυλ των μεγαλων αστερων του hollywood που θαυμαζουμε!!


  1. να φοραμε μονοχρωμουσ συνδιασμους γιατι ξερουμε π.χ. οτι ενα μπλε μπλουζακι θα ταιριαζει απολυτα με ενα μπλε παντελονι και μπλε πεδιλα αλλα δεν ξερουμε αν θα ταιριαζει με ενα κοκκινο παντελονι
  2. ενας συνδιασμος που συνισταται ανεπιφυλακτα ειναι το tottal-black look που στο κοκκινο χαλι κλεβει παντα τις εντυπωσεις!
  3. μην το παρακανετε με το μακιγιαζ γιατι το πολυ μακιγιαζ ειναι γνωστο μεσω ερευνας οτι αποθει τα αγορια και ιδιατερα τωρα που ειναι καλοκαιρι, να βαφεστε με γηινα χρωματα και αποφυγετε σκιες οπως το πρασινο και το μπλε
  4. μην φορατε πολυ ψηλα τακουνια γιατι δεν ειναι καλαισθητο και υπαρχει κινδυνος πτωσης την οποια παω στοιχημα οτι θελετε να αποφυγετε γιατι δεν θελετε να χασετε τις διακοπες σας για ενα ζευγαρι ψηλα τακουνια!!
  5. μην υιοθετειτε το στυλ του "βγαζω τα παντα εξω" δεν λεω και να ειστε καλυμενες ως το λαιμο αλλα μην το παρακανετε γιατι δεν ειναι καθολου ωραιο!
Αυτα ειναι απλα βηματαγια να αποκτησετε μια εμφανιση πολλων αστερων!!Ελπιζω να σας βοηθησα να δημιουργησετε μια σικ εμφανιση.Eπιπλεον μπορειτε να παρετε παραδειγματα και απο την εμφανιση των σταρ στο stardoll!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Make up...artist!!!

Hi κοριτσια,με λενε Ιωαννα και ειμαι 14 ετων...Ειμαι writer στο θεμα make up!!!Απω αυριο θα βαζω οποτε μπορω video με σουπερ make up!!!See you tommorow!!!

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

πως να δειχνουμε πιο λεπτες στις φωτογραφιες

Ειμαι η Λινα και θα σας πω τα βηματα για να δειχνουμε πιο λεπτες στις φωτογραφιες ειναι λιγα και απλα αλλα πολυ αποτελεσματικα!!Ειναι τα εξης:
  1.  να φορατε μονοχρωμα ρουχα γιατι αν φορατε διαφορα χρωματα το καθενα θα τονιζεται ξεχωριστα ενω αν φορατε  κατι μονοχρωμο θα δεν θα τονιζεστε καθολου
  2. μπορειτε να κρατατε κατι βαρυ για να φαινεστε πιο λεπτες μπροστα σε αυτο το μεγαλο αντικειμενο
  3. να γελατε φυσικα και οχι ψευτικα γιατι τοτε ολος ο κοπος θα παει χαμενος και θα χαλασετε τη φωτοφραφια!!!!ΤΙΡ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!:σκεφτειτε μια ωραια αναμνηση η μια ευχαριστη στιγμη και τοτε θα σας βγει ενα φυσικο χαμογελο!!
  4. φροντιστε να μην φωτογραφιζεστε απο κατω προς τα πανω γιατι αυτο σας κονταινει!!
  5. ρουφιξτε λιγο την κοιλιτσα για να μην φαινεται τοσο αισθητα
     6.  βαλτε τα 2 σας χερια στη μεση σας για να φαινεται πιο λεπτη

              Εαν θελετε περισσοτερες συμβουλες καντε με add στο stardoll που με λενε: linakaki

    Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

    Sea of Stars

    Hey girls,αφου δεν εχουμε ακομα writers για νεα,αποφασισα να κανο κατι...μερχι να αποκτησουμε τους wrtiters που χρειαζομαστε,θα γραφω οτι μπορω εγω!!!
    Λοιπον,σημερα επελεξα να βαλω για 8εμα το καινουριο μυθιστορημα του stardoll "Sea of Stars"














    Να λοιπον καποιες foto που επελεξα!!!
    Πολλες ειναι ε????
    Bey!!!

    Writer

    Hi girls,επειδη δεν μας γνωριζεται καλα,οσες μας γνωριζετε σας παρακαλουμε να ενημερωνετε και οσο πιο πολλα κοριτσια μπορειτε,να παρακολουθουν το ιστιολογιο μας,για να γινουμε μεγαλυτερη παρεα!!!

    Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

    Owner&Writers

    Κοριτσια,δειτε αυτο!!!Κα8ε φορα που μια κοπελα 8α γινετε writer,θα βγαζω αυτη την ανακοινοση!!!Θα εχει τις foto μας!!!

    Αυτα για σημερα!!!Αχχ...(χασμουριεμε)Καληνηχτα girls...τι ωρα ειναι???Πολυ αργα ειναι!!!Καληνυχτα!!!

    Writers(3)

    2 writers για νεα,μοδα και ολα τα σχετικα,1writer για δωρεαν πραγματα,1 για να γραφει πληρωφοριες για medolls(θα μου στελνετε μηνημα στο stardoll-με λενε LuckyDimitraki-και 1 φορα την εβδομαδα θα δημοσιεβουμε τις πληρωφοριες σας!!!) Κοριτσια τρεξτε να προλαβετε οι θεσεις δεν 8α ειναι για παντα αδειες!!!!1 θεση πιαστηκε ηδη!!!

    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΣ

    Γεια σας!! Με λενε Λινα ,ειμαι 14 χρονων και ειμαι writer στον τομεα "μοδα". Ως πρωτο θεμα διαλεξα να σας πω τι πρεπει να εχουμε ολεσ μας στην ντουλαπα μας, κατα την γνωμη μου!Λοιπον, ξεκιναω!!
    Για τα καλοκαιρια θα πρεπει ολες μας να εχουμε στην ντουλαπα μας:
    1. Αμανικα μπλουζακια σε διαφορα χρωματα αλλα να ειναι μονοχρωμα και να μην εχουν σχεδια
    2. τζιν σορτσακια και βερμουδες
    3. κοντομανικα μπλουζακια που ο ενας ομος ειναι εξω( μπορουμε να τα συνδιασουμε με αμανικα μπλουζακια απο μέσα ή και με σουτιεν που να εχει χρωματιστη τιραντα
    4. πρεπει να εχουμε λαστιχενια πεδιλα ,τα οποια ειναι πολυ ανετα και μαλακα,επισης διευκολυνουν το πολυ περπατημα που κανουμε το καλοκαιρι)
    5. δερματινα πεδιλα με κορδονια που δενουμε γυρω απο το ποδι
    6. για τις κοπελες που προτιμουν κατι πιο απλο προτεινω να φορεσουν all star σε εντονα χρωματα που να πηγαινουν με τις μπλουζες τους
    7. τις μονοχρωμες αμανικες μπλουζες μπορειτε να τις συνδιασετε με ωραια πολυχρωμα αξεσουαρ
         8.  ολες χρειαζομαστε μαγιο αφου ειναι καλοκαιρι!προτεινω κατι μονοχρωμο χωρισ σχεδια και με εντονο χρωμα(π.χ. κιτρινο,γαλαζιο ανοιχτο κ.α.)
            

            αυτα πιστευω πως ειναι τα must του φετινου καλοκαιριου και που αν ενα κοριτσι φορεσει σιγουρα θα κλεψει τις εντυπωσεις!!
    βεβαια μπορουμε ολες μας να παρουμε ιδεες και απο τις τασεις που επικρατουν στο stardoll.com γιατι ειναι ενα site για μοδα και θα μασ βοηθησει πολυ!

    Writers(2)

    Hi girls για να γεινετε writers να aπαντησετε στα σχολεια αυτης της ανακοινοσης αυτα που 8α σας ροτησω¨

    Πως σε λενε?
    Ποσο χρονον εισαι?
    Σε πια κατηγορια ες να γεινεισ writer?*


    (3 writers για νεα,μοδα και ολα τα σχετικα,1writer για δωρεαν πραγματα,1 για να γραφει πληρωφοριες για medolls(θα μου στελνετε μηνημα στο stardoll-με λενε LuckyDimitraki-και 1 φορα την εβδομαδα θα δημοσιεβουμε τις πληρωφοριες σας!!!)

    Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

    Η forma των ερωτησεων για τους writers!!!

    Οι παρακατω ερωτησεις ειναι για οποιους θελουν να γινουν writers...

    Πως ονομαζεσαι?
    Ποσο χρονον εισαι?
    Σε πιον τομεα θες να γεινεις writer?(Βλεπε την αναρτηση που ονομαζεται Writers!!!)

    Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

    Writers

    Hey girls!!!Αυτο το blog ειναι ενα απο τα χιλιαδες που υπαρχουν στην Ελλαδα.Αλλα θα θελαμε να μας βοηθησετε να γινουμε καλητεροι απο οτι τωρα...Για αυτο,οπως ολα τα blogs θα χρειαστουμε μερικους writers.3 writers για νεα,μοδα και ολα τα σχετικα,1writer για δωρεαν πραγματα,1 για να γραφει πληρωφοριες για medolls(θα μου στελνετε μηνημα στο stardoll-με λενε LuckyDimitraki-και 1 φορα την εβδομαδα θα δημοσιεβουμε τις πληρωφοριες σας!!!

    Λοιπον,για να γεινεις και εσυ writer θα πρεπει στο μηνημα σου να απαντας σε αυτα τα ερωτηματα,

    Πως σε λενε?
    Ποσο χρονον εισαι?
    Σε ποια κατηγορια θες να γινεις writer?

    Και μην ξεχνατε,το Ονομα μου στο Stardoll ειναι,LuckyDimitraki!!
    Πολλα,Πολλα φιλακια!!!